Aanpak 2017-05-22T09:15:06+00:00

 

 

Presentaties, Infographics, Grafisch ontwerp

WorksWell maakt  infographics, presentaties en alles op het gebied van grafisch ontwerp, zowel online als offline.

The Big Idea!

Bij vrijwel alles wat we doen ligt een doordacht idee aan ten grondslag — oftewel een concept. Er gaan heel wat zaken als ‘concept’ door het leven. Wij houden het op een goed idee (oftwel ‘The Big Idea’). Daarin krijgen alle losse deeltjes een logische verbinding. Dat betekent keuzes maken, waarbij je de gekozen doelstelling en doelgroep in achterhoofd moet houden. We helpen u zo uw boodschap zo effectief mogelijk voor het voetlicht te brengen.

Ons bijzondere specialisme is het maken van presentaties.
WorksWell maakt:

 • Interactieve (web)presentaties
 • Motion graphics en videopresentaties
 • Infographics
 • Interactieve PDF’s
 • Powerpoints
Door middel van doeltreffende metaforen, heldere beelden, duidelijke grafieken en de juiste vormgeving versterken wij jouw verhaal. De presentaties kunnen zelfstandig draaien, maar dienen in de meeste gevallen als visuele ondersteuning bij een fysieke presentatie. Vaak gaat het om presentaties waar veel van afhangt of voor meerdere gelegenheden gebruikt kunnen worden. Of soms krijg je maar één kans en moet je gewoon knallen.

En we maken dus ook Powerpoints!

Wij vinden dat het persoonlijke verhaal wellicht de krachtigste communicatievorm is die er bestaat. In combinatie met het juiste beeld kan de impact van het gesproken woord ongeëvenaard zijn.

WorksWell heeft veel creativiteit in huis en heeft meer dan tien jaar ervaring met het maken van presentaties in Powerpoint (Windows/Mac) en Keynote. In onze ontwerpstudio zijn alle middelen beschikbaar om professionele schermpresentaties te produceren, die voldoen aan het hoogste niveau en alle versies van MS Office. Uiteraard werkt WorksWell binnen de richtlijnen van een huisstijl of visuele identiteit. Of we bedenken iets nieuws als u dat wilt!

Omdat presentaties toch wel een bijzondere aanpak vergen, gaan we nader in op de workflow. In nauw overleg en in goede samenwerking met de opdrachtgever ontstaan de beste creaties.

It takes two to tango

 

Aanpak_beeld_stap1

Aanpak_beeld_stap1

Aanpak_beeld_stap1

Aanpak_beeld_stap1

Aanpak_beeld_stap1

 

   

 • Inhoudelijk bent u expert. Als het gaat om vormgeving en het structureren van een verhaal en storytelling is WorksWell op eigen terrein. Op dit snijvlak worden de beste ideeën ontwikkeld. Daar gaan we samen naar op zoek.
 • De kern van een presentatie wordt niet bepaald door Powerpoint, HTML 5, After Effects of Prezi, maar is een goed opgebouwd en eventueel gescript verhaal. Het kan zijn dat u al exact weet wat u wilt vertellen Prima! Dan gaan we direct door naar de volgende stap.
 • Aan de hand van schetsen wordt duidelijk welk concept en visuele invulling nodig is. We bespreken de schetsen of de visuals die u wilt gebruiken.
 • WorksWell gaat voor u aan de slag met het omzetten naar Powerpoint, animeren en interactieve opties. Het resultaat bespreken we en na laatste finetuning…
 • ..beschikt u over een gebruiksklare presentatie!

Bewaren